139,00 NOK

KJØPSVILKÅR

Avtale mellom

Endorfinlegen AS v/Aili Kristina Hannisdal

og

BETALENDE KUNDE (under kalt klient)

om kjøp av lydspor og følelsesguider

Formålet med denne avtalen er å skape trygge og klare rammer, minske sjansen for eventuelle misforståelser og legge grunnlaget for at du oppnår de beste resultatene.

 1. Innledning

Denne avtalen gjelder mellom Endorfinlegen AS og KLIENT for lydspor og arbeidsbøker kalt Følelsesguide 1-7.  Ved betaling og signering av denne avtalen bekrefter du at du har lest igjennom hele denne avtalen og at du aksepterer de vilkårene som er regulert i avtalen.

 1. Innhold

Inkludert er tilgang til nettside med tilgang til digitale ressurser i form av lydspor og tilhørende arbeidsbok.

      3 . Betaling

Ressursene koster fra kr. til 139-179,- for en lydfil eller 599,- for alle lydfiler (dersom de kjøpes samlet). Dersom du har valgt delbetaling eller har fått rabatt, gjelder det som ble opplyst til deg ved inngåelse av avtalen/første nedbetaling. Betaling skjer ved overføring til kontonummer 1506 57 91681 eller via bankkort eller kredittkort. Vi aksepterer Visa og MasterCard, gjennom vår betalingsleverandør Stripe. Faktura tilsendes fra Stripe. Alle transaksjoner sendes kryptert via SSL (Secure Sockets Layer) og er 100% sikre.

 1. Angrerett og garanti

Det er ikke anledning til å benytte angreretten hva gjelder enkeltlydspor, kun når 7 alle guidene kjøpes samlet i pakke.

Den samlede pakken på alle 7 lydfiler har en 100% fornøydhetsgaranti med full returrett innen 14 dager fra kjøpstidspunkt. Garantien innebærer at dersom du mot formodning ikke skulle være fornøyd, får du alle pengene tilbake. I motsetning til angreretten vil det ikke gjøres fradrag i tilbakebetalingen - du får refundert hele beløpet du har betalt uavhengig av hvor mye av innholdet du har fått tilgang til. Dersom du ønsker å benytte deg av fornøydhetsgarantien, send epost til [email protected] med utfylt angreskjema innen 14 dager fra kjøpstidspunkt, så ordner vi det!

Beløpet er ikke refunderbart etter 14 dager.

 1. Rettigheter til materialet

Endorfinlegen AS forbeholder seg alle rettigheter til materialet og all skriftlig og muntlig informasjon som gis i forbindelse med bruk. Dette skal ikke selges, deles, publiseres eller benyttes til andre formål uten skriftlig samtykke fra Endorfinlegen AS v/ daglig leder Aili Hannisdal.

Materialet skal kun benyttes til ditt eget bruk, innhold eller påloggingsinformasjon skal ikke deles med andre, og heller ikke slik at det kan være skadelig for materialet eller for Endorfinlegen AS sitt omdømme.

Brudd på dette kan medføre erstatningsansvar ovenfor Endorfinlegen AS.

 1. Ansvar

Endorfinlegen er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller økonomisk ansvar du måtte pådra seg i forbindelse med kurset. Det inkluderer trening, kosthold, livsstilsendringer, investeringer eller prioriteringer du gjør i forbindelse med å realisere sine mål. Dersom du har helseutfordringer - fysiske eller psykiske – eller du er usikker på om dette gjelder deg, er du selv ansvarlig for å søke bistand fra behandlende lege eller psykolog ved behov for dette, før du bruker disse ressursene eller gjør endringer i livet ditt.

 1. Mislighold og Ansvar

Ved brudd på vilkårene i denne avtalen har firmaet rett til å trekke tilbake dine tilganger og kansellere samtaler uten nærmere advarsel.

 1. Klage eller tvist

Det er viktig for oss at du som kunde er fornøyd. Dersom det oppstår uenighet, misnøye eller uklarhet, ber vi om at du tar kontakt direkte. Begge parter forplikter seg til å ta situasjonen opp på en konstruktiv måte snarest mulig.

Partene forplikter seg til å løse eventuelle uenigheter, misforståelser og konflikter, på lavest

mulige nivå mellom seg. Hvis tvisten ikke løses først ved forhandlinger eller mekling mellom partene, vil en uenighet eller tvist i forbindelse med denne avtalen kunne sendes til forliksrådet eller retten. Denne avtalen og spørsmål rundt den reguleres og utfylles av norsk rett.

 1. Signaturer

Ved kjøp bekrefter du at du har lest, forstått og aksepterer vilkårene i denne avtalen.

Akkurat nå få du muligheten til å sikre deg alle 7 følelsesguider samlet i en pakke og til en spesielt god pris. Dette tilbudet gjelder til deg som har kjøpt en guide, og gir deg 38% avslag sammenliknet med å kjøpe lydfilene hver for seg.

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Følelsesguide #5

Ønsker du litt mer hjelp til å føle følelsene dine?

Hva du får:

 • Soundscapes designet for å aktivere følelser 
 • Min fortellerstemme som guider deg igjennom øvelsene
 • Sjekklister og egen arbeidsbok til temaet
 • 2 designede lydspor per tema: en god og en for dårlig tid

Disse øvelsene oppmuntrer til å gå inn i vonde minner og følelser, slik at du kan bearbeide dem. Dette er ment for arbeid med vanlige problem­ stillinger. Hvis du har mer alvorlige psykiske vansker, eller er usikker på om du har det, vurder dette sammen med en behandler før du jobber med dette på egenhånd.