LykkeSkaper 

Programmet 

 

Frihet til å LEVE i en verden full av økende stress og krav?

 

Finn ut hvordan små endringer i ditt tankesett kan gi store gevinster på jobb, hjemme og i relasjonen til deg selv. 

Se det - Føl det - Vær det - Gjør det virkelig

Book din samtale her

Føler du...

 

...Deg ofte frustrert, sliten og irritabel uten å forstå hvorfor?

...Usikkerhet rundt hvem du er og hva du egentlig vil?

...At du går i ring, eller sitter fast på et sted du ikke trives?

...At du lengter etter å våkne med følelsen av glede og overskudd?

...At det er vanskelig å gjennomføre ting du gjerne vil?

...At du har evner, sider og potensiale du føler du ikke får utløp for?

 

Hvis du svarte JA på noe av dette, da er du på rett sted!

Oppdag hvordan du kan endre det ✨

Hvordan ville det være...

 Å våkne full av energi, boblende motivasjon og en klar plan?

Å bytte ut stress-skulderen med overskudd og glede?

Å møte livet trygt og stødig?

Å endelig nå målene dine, enten det er vekttap, å skrive en bok eller løpe maraton?

Å finne DIN plass når det kommer til karriere, partner og venner?

 

Alt dette er mulig når DU plotter GPS'en selv, forstår hva følelsene dine betyr og hvordan du skal disponere kreftene dine!

 

Dette er for deg som ønsker personlig oppfølgning 👇🏻

LykkeSkaper 1:1

 

Det finnes ingen universaloppskrift når det kommer til hva som gir lykke og mening for hver enkelt av oss, men DU har egentlig fasiten.

Få hjelp til å forstå hvordan du kan skape lykken selv ✨

Tar deg gjennom 4 faser:

 

1 - BEVISSTGJØRING

Før du kan få det du vil, må du vite hva det er. Forstå hvem du er og finn din dype motivasjon 

2 - VIRKELIGHETSSJEKK

Se hvorfor du er der du er idag, finn dine kjerneverdier og lær hva en følelse egentlig er

3 - KLARHET & MÅLSETNING

Lær å lede deg selv gjennom mål, prioriteringer og grensesetting slik at det du gjør blir bærekraftig

4 - GIR; GASS & BREMS

Hvordan ta de store avgjørelsene, redusere "tomgang" og gripe øyeblikket slik at du ikke går glipp av mulighetene

 

OPPGAVER TIL HVER FASE

1 - Finn din dype motivasjon

2 - Finn dine kjerneverdier

3 - Finn ditt laserfokus

4 - Gir, gass & brems

 

ROADMAP

Steg for steg, uke for uke, dag for dag

6 eller 12 ukers plan

Alt du trenger for å sette i gang et varig mindset shift

Designet for å passe en hektisk hverdag, slik at du ikke trenger å bruke unødvendig mye tid på lange videoer, tykke bøker eller podkaster for å få til en endring.

Det handler om å finne tilbake til din indre stemme og kraft, stole på deg selv og hente det du trenger innenfra slik at du kan få mindre stress, utmattelse og forvirring og mer glede, overskudd og frihetsfølelse.

Noen vil opp og frem, få til mer på kortere tid, overgå både sine egne og andres forventninger, andre ønsker å finne roen på en ny måte, sjonglere færre ting, være tilstede med seg selv eller sin familie.

Få hjelp til å finne ut hva som er riktig for deg ✨

Les mer om hver fase i kurset her

Hei, jeg heter Aili Kristina

En av de aller beste følelsene jeg vet om er så se deg få AHA opplevelsene dine, etterhvert som du oppdager deg selv. Å se lettelsen, forståelsen og roen falle på plass, steg for steg, gir enorm glede for meg. Det er dette jeg brenner for gjennom å gjøre komplisert medisinsk kunnskap enkelt, tilgjengelig og GØY! 

Jeg hjelper deg å komme under huden på deg selv, og SE alt det du ikke kan se med det blotte øyet, som følelser, stress, identitet og energi - KRYSTALLKLART.

Book din samtale HER! ✨
Utviklet i samarbeid med kiropraktor Dan Rahm fra Sport&Spine - som er ekspert på smertebehandling og øvelser som får kroppen tilbake i balanse!

✅ SøvnSjekkliste!

Bedre hukommelse, mer kreativitet og mindre søtsug? Redusert risiko for alt fra forkjølelse, kreft og demens til depresjon, hjerteinfarkt, diabetes og slag? Bedre humør, mindre bekymring og engstelse?

Søvn er nøkkelen til alt dette, og til å våkne full av energi og motivasjon!

✅ SmaksLykke! 

Hva hvis du kunne unne deg dine favoritter med GOD samvittighet, som feks sjokoladefondant, snickers-is eller gulrotkake full av proteiner, antioksidanter og sunne fettsyrer? 

Å spise sundt trenger IKKE å bety å spise kjipt!

Sunn energi til kropp og hjerne som også smaker himmelsk!

 

✅ Planlegger!

En avgjørende forskjell mellom de som når målene sine, og de som blir sittende fast eller går i ring, er evnen til å ha fokus på målet og gå målrettet i en retning over tid.

Oppnå suksessen du ønsker deg med laserfokus! 

Signert utgave av boken Endorfin som medisin

Jeg er så takknemlig over alle de utrolig gode tilbakemeldingene jeg har fått på denne boken, du finner mange fler på ark.no eller på nettsiden min. Det er få ting som gjør meg mer glad enn å høre at boken min alene har fått mennesker på nye spor i sitt univers! Så det er en stor glede å legge til denne boken, og sende den rett hjem til deg.

 

Bestem deg idag og få 1:1 samtale som bonus - uten ekstra kostnad

 

Å ta ansvar for øyeblikket, dagen og å skape lykke i sitt eget liv handler om action - derfor får du to 30 minutter samtale - en før og en etter gjennomført kurs - som bonus når du tar grep bestemmer deg NÅ.

NB! Dette tilbudet forsvinner når timeren går ut!

Ta i bruk EndorfinEffekten nå!

Gi deg selv 15 minutter om dagen...

 ...og jeg hjelper deg å kople tilbake på deg selv og bygge et bygge et nytt tankesett som skaper mer lykke og som kan bli med deg så lenge du lever.

Min erfaring er at du får mer igjen ved å repetere noe hyppig i noen minutter, fremfor lange økter sjelden - uansett hva det er du prøver å oppnå eller endre!

Det gjør det også lettere og morsommere, og ikke minst mer gjennomførbart!

Søk på 1:1 programmet her!

Hva kundene sier

Kroppen din kan skape lykkefølelse!

 

Jeg vet hvor vanskelig det kan være å komme i gang med trening, selv når du virkelig egentlig vil. En klar plan er ofte det som gjør hele forskjellen! Derfor har vi nå satt oss ned og laget en 6-ukers plan, som hjelper deg å komme i gang, enten du...

 

Plages av smerter i rygg eller korsrygg

Ønsker hjelp til å komme igang eller som har hatt en lang pause fra trening

Er vant til å bruke kroppen og som gjerne vil ha en utfordring

Videoene er også perfekt når alt du trenger er en mindful reset av hode, energi og humør - hvor du får hjelp til å bruke kroppen til å booste energi og fokus.

Grunnen til at jeg har laget dette kurset, er at jeg har slitt med dette selv

 Jeg vet så utrolig godt hvordan det er å være på et sted man ikke trives, og føle at man går i ring uten å finne riktig vei. Jeg vet hvordan det er å lengte etter noe mer, men ikke vite hva. Jeg vet hvordan det føles å ha drømmer om ting du innerst inne ønsker å gjøre, men som du ikke tør.

 Jeg flyttet hjemmefra da jeg var 15 år og vokste opp uten en forståelse av følelser. Ubehagelige og vonde følelser har jeg forsøkt å unngå stort sett hele livet, fordi jeg trodde det gjorde at jeg hadde kontroll. Idag vet jeg at dette ofte fører til økt stress, forvirring og at det kan gjøre det veldig vanskelig å finne hvem du er og din plass i livet.

 

Du er nøkkelen til din egen styrke

Manglende forståelse for følelser kom i veien for meg på alle livets arenaer, for det gjorde at jeg var frakoplet meg selv og min egen styrke. Det gjorde det vanskelig for meg å finne min plass både med tanke på karriere, venner, partner og å gjøre de tingene jeg egentlig ønsket når det kom til helse og velvære.

Jeg lengtet etter å føle meg fri til å gjøre de tingene jeg drømte om, men jeg ante ikke at de vonde følelsene var mye av nøkkelen. Så jeg gjorde i mange år alt jeg kunne for å undertrykke og unngå dem.

 

Kontakten med deg selv

Ubehaget og stresset som kan oppstå, når man unngår følelsene og er frakoplet seg selv, kan gjøre verden til et forvirrende og ensomt sted, og det kan gjøre oss tilbøyelige til å lindre uroen som tilhører dette indre gapet med noe utenfra - som feks mat, alkohol, usunne relasjoner eller bekreftelse.

Men dette indre gapet lar seg ikke fylle utenfra, ubehaget og uroen blir ikke borte før du kopler tilbake på deg selv.

 

Ikke lett - men verdt det!

Jeg gav opp musikkdrømmen pga prestrasjonsangst og sceneskrekk, og hvis noen hadde fortalt meg at jeg skulle gjøre det jeg gjør idag hadde jeg ledd. HØYT! Men det kom ikke av seg selv, det tok meg 20 år med mye indre stress og mange omveier før jeg forstod at det jeg trengte var å finne tilbake til meg selv. Det var ikke lett, MEN det var verdt det!

 

Det måtte bli vondt nok

Ting endret seg for meg når det ble vondt nok til at de vonde følelsene ikke lenger lot seg undertrykke. Det var da jeg, til min store overraskelse oppdaget at veien til de gode følelsene går GJENNOM de vonde - ikke utenom.

Målet mitt er å bruke alt det jeg har lært på veien, slik at du ikke trenger å bruke like mye tid og krefter som det jeg gjorde, og at det ikke trenger å bli så vondt som det ble for meg.

Hvorfor NÅ?

Akkurat nå tilbyr jeg en KOMPLETT pakke som gir deg alt du trenger, med videoer, oppgaver, lydspor og guidede meditasjoner, treningsBOOSTs, lykkesjekklister, kalendere og boken Endorfin som medisin. I tillegg til skreddersydd personlig oppfølgning gjennom hele kurset.

Ingen quick-fix

Dette er ingen quick-fix, det handler om å gi deg tankesettet og verktøyene som gjør at du etter kurset oppnår en "positiv spiral" og skaper mer lykke i hverdagen din. Dette er mulig når du forplikter deg til denne prosessen med deg selv, og begynner å se ting på en ny måte. Derfor hjelper kurset deg å gjøre dette steg for steg, på enten 6 eller 12 uker.

Hva kundene sier

Anbefales spesielt til deg som strever med å forstå hvorfor energi og humør svinger

"Jeg meldte meg på programmet i en spesielt travel periode, det har skjedd flere endringer selv om 4 uker er veldig kort tid. Mye av kunnskapen har kommet under huden på meg, jeg har tatt det i bruk raskt og er egentlig overrasket over hvor fort det har skjedd. Jeg sitter igjen med redusert stress, nye tankesett og mer bevisst bruk av gass og brems.

"Jeg har gått mange kurs i og lest mye selvutviklingslitteratur. Dette har noe unikt i seg som jeg ikke klarer sette fingeren på".

- Leder (45)

Dette programmet hjalp meg å se den store sammenhengen og å komme mer til kjernen av hva jeg bør jobbe med for å utvikle meg videre.

"Jeg fikk på en måte endelig samlet trådene fra ulike ting jeg har jobbet med tidligere. 

 Jeg føler ikke lenger at jeg trenger å hoppe videre på noe nytt kurs eller opplegg slik som før, men føler jeg har fått det jeg trenger for å jobbe videre med det på egen hånd.

Programmet virker veldig godt forberedt, det virker som om alle deler av det er nøye gjennomtenkt og har en hensikt. 

Det finnes jo et virvar av ulike tilbud og kurs på nett og i sosiale medier, dette er et program med et solid, faglig grunnlag som jeg kunne anbefalt til mine egne pasienter."

- Marte (39), fysioterapeut

Bare det å begynne på kurset gjorde meg bevisst på at jeg kan og vil prioritere det som er viktigst for meg. 

«Før jeg begynte på kurset kom tingene jeg ønsker å gjøre kommer alltid nederst på lista, jeg visste ikke hvor jeg skulle begynne for å komme i gang med det jeg virkelig ville.

Det har vært utfordrende og spennende, jeg har begynt å forstå meg selv bedre, og jeg vet mye av hva jeg må jobbe med videre framover. Jeg føler at kurset gir meg mer innsikt i hvem jeg er og hva jeg kan gjøre videre.

Det beste er den helt konkrete oppgaven med å fylle ut og bruke kursets Produktivitetskalendere. Det blir lettere for meg når alt blir satt i et system.

Jeg kjente meg usikker på om dette var riktig før jeg meldte meg på, men dette har endret seg. Jeg er veldig fornøyd med kurset så langt og vil anbefale kurset til andre som føler de har gått seg litt vil, og ikke vet helt hva de skal gjøre videre".

- Kunde onlinekurset 2022

Sitter ikke fast i følelsene på samme måte som før

"Da jeg meldte meg på programmet ønsket jeg meg mer energi og å bli mer bevisst hvordan jeg kan komme meg ut av perioder med lav energi og motivasjon for ting. Jeg har absolutt oppnådd å bli mer bevisst på disse tingene og kommer meg fortere ut av en dårlig periode, jeg har lært meg å skifte "gir"/følelse om det trengs!

Anbefales til alle som ønsker selvutvikling eller å endre en situasjon. Jeg deltok selv i en veldig hektisk periode, opplevde å bli motivert og mer fokusert på hva som er viktig for meg i perioden".

- Julie (24), miljøterapi & psykiatri

Jeg har virkelig oppnådd en stor endring

«Min største utfordring var energiløshet og en del tunge dager mentalt. Følte at jeg "stod fast" i livet. Oppbygningen av programmet er unik, måten du forklarer vitenskapen bak og normaliserer utfordringer. Føler jeg ser meg selv mye bedre og har mer kontroll over meg selv og livet mitt. Jeg er mye mer oppmerksom og kritisk til hvordan jeg bruker tiden min».

"Jeg følte meg veldig sett og at du klarte å "lese meg" raskt uten å kjenne hverken meg eller historien så godt".

- Sykepleier (41)

Jeg er klar for å skape lykken selv!

Q: Må man ta kurset over 6 uker?

Inkludert i kurset er en steg-for-steg roadmap for hvordan du kan få best mulig ut av kurset på 6 eller 12 uker, som sikrer en god kontinuitet og fremgang, men du er fri til å bruke den tiden du trenger innenfor de 12 månedene du har tilgang til materialet.

Q: Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?

Du har tilgang til kursmateriellet i 12 måneder slik at du har god tid til å jobbe med materialet i ditt eget tempo, og flere ganger hvis du ønsker.

Q: Kan jeg kjøpe kurset idag, og starte senere?

Du kan starte på kurset akkurat når det passer for deg og gjennomføre det så mange ganger du ønsker innenfor de 12 månedene du har tilgang til kurset.

Q: Hva er forskjellen på kurset og programmet?

Onlinekurset er for deg som liker å jobbe i ro og mak for deg selv med refleksjon og selvutvikling, programmet er for deg som i tillegg ønsker personlig oppfølgning og samtaler med meg underveis gjennom kurset.

Q: Må jeg trene for å være med?

Absolutt ikke, det er helt opp til deg. Men kroppen din er et fantastisk verktøy som kan hjelpe deg å resette hodet og booste energien din samtidig som du tar vare på helsa, så min varmeste anbefaling er å gi det en sjanse når du føler deg klar.

Q: Tar kurset mye tid?

Kurset er designet for en hektisk timeplan, med korte videoer du kan se til frokost, i lunchpausen, som en 5-minutters-boost og reset når du trenger det - eller hva som passer deg best. Det fungerer også godt på mobil.