Din ultimate PMS-overlevelsesguide

 

De aller fleste kvinner merker syklusen sin. Det kan være i form av mentale og fysiske endringer igjennom måneden, som kan variere både i intensitet og grad.

Men hva hvis det fantes enkle grep som kan gjøre hverdagen og livet med hormoner som svinger under huden mye mye bedre? Både for deg og for din partner - hvis du har en sånn en?

 

Verktøy og kunnskap som åpner en ny verden av muligheter – fordi ingen er som deg!

 

KJØP NÅ  FRI FRAKT KLARNA

 

 

 

Din ultimate PMS-overlevelsesguide

 

De aller fleste kvinner merker syklusen sin i form av mentale og fysiske plager noen dager i måneden. 

Men hva hvis det fantes enkle grep som kan gjøre hverdagen og livet med hormoner som svinger under huden mye mye bedre? Både for deg og for din partner - hvis du har en sånn en?

 

Verktøy og kunnskap som åpner en ny verden av muligheter – fordi ingen er som deg!

 

KJØP NÅ - FRI FRAKT!

Til kvinnen - og til alle som er glade i en kvinne med syklus!

«Innsikt, selvforståelse og konkrete ressurser samlet i én guide slik at vi kan spille på lag med kropp, humør og menstruasjonssyklus. Også nyttig for partnere. Anbefales!»

- Tonje Oord, lege og gründer av SamtaleLegen

Bestill boken rett hjem her ✨
Bestill din egen guide her ✨

PMS-guiden

«Innsikt, selvforståelse og konkrete ressurser samlet i én guide slik at vi kan spille på lag med kropp, humør og menstruasjonssyklus.

Også nyttig for partnere. Anbefales!»

- Tonje Oord, lege og gründer av SamtaleLegen

Bestill boken fraktfritt her ✨

Enkle grep som åpner en ny verden av muligheter - fordi ingen er som deg!

Jeg heter Aili Kristina - jeg er lege og forfatter og jeg brenner for å lære deg alt det du trenger for å hjelpe deg selv når det kommer til humør og følelser - og også i denne boken hormoner. Fordi noen ganger er dårlig humør faktisk "bare" hormoner som svinger, og bare det å vite når hva skjer kan revolusjonere både din relasjon til deg selv, og til din partner (hvis du har en sånn en!).

 

«Denne boken hjelper deg å leve i harmoni med syklusen din - og med partneren din. En guide for kvinnen, men også for alle menn som synes PMS og syklus kan være forvirrende og vanskelig å forstå.»

- Torkil Færø, lege, forfatter og fotograf

 

«Jeg klarte ikke slutte å lese den! Dette er boken jeg vil at mine døtre skal lese. Endelig en bok som ufarliggjør og på en enkel måte fremstiller denne komplekse og viktige tematikken.»

- Maria Carlsson, holistisk livscoach og forfatter

 

«En håndbok i PMS! Genial liten bok, som er lett å komme gjennom, med gode og konkrete tips.»

- Gunhild Melleby, lege og psykiater

Få det bedre!

De aller fleste kvinner merker syklusen sin i form av psykiske eller fysiske plager som kommer og går gjennom måneden. Intensiteten på plagene varierer, men felles er at vi blir like lettet hver eneste gang menstruasjonen endelig kommer, og vi forstår "at det bare var det".

Men det trenger ikke være sånn! Relativt enkle grep kan gjøre en enorm forskjell for mange. Denne boken hjelper deg å finne ut akkurat hvilke ting som gjør dette for deg.

Din personlige guide

Få hjelp til å finne ut hvilke små hverdagsgrep som gjør en forskjell for akkurat deg!

Harmoni med partner

Hjelp til å hjelpe partneren din å forstå hva du trenger - og ikke minst når du trenger det!

Utredning

For deg som trenger noe mer: helt konkrete skjemaer du kan skrive ut og ta med til fastlegen din, slik at du får riktig hjelp.

Klar for å lære hormonsyklusens hemmeligheter?

Målet? Fotfeste i bunnene og vinger på toppene 💫

Advarsel: Lettelsen kan være enorm!

Kjøp boken fraktfritt her!

Jeg har da ikke PMS?

«Jeg har aldri tenkt at jeg har PMS - men etter å ha lest denne boken har jeg skjønt at det handler om så mye mer enn menssmerter og sinneutbrudd!

Ting ved meg selv jeg aldri før har tenkt at har med syklus å gjøre gir nå helt mening for meg - det er genialt bare å vite når i måneden jeg er på mitt beste, så jeg kan planlegge utifra det og ikke alt mulig annet.

Komplisert fagstoff gjort utrolig enkelt, tusen takk for denne boken!»

Nora (leservurdering norli)

En bok for menn?

«PMS.

Tre bokstaver som gir de fleste menn frysninger på ryggen, og undertegnede er intet unntak.

Da jeg fikk boken til gjennomlesing, tenkte jeg, sikkert som flest menn, at dette er en bok for kvinner. Så feil kan man (jeg) ta.

Etter å ha lest den, tenker jeg at jeg nå er, om ikke i besittelse av en superkraft, så i hvert fall mye bedre rustet til å «forstå» kvinnen, og at jeg dermed har en betydelig konkurransefordel når jeg begir meg ut på datingmarkedet igjen.

Velskrevet, interessant, opplysende og ikke minst veldig nyttig! Det er lettere å vise forståelse når jeg vet hva som foregår. 

Jeg håper for min del at ikke veldig mange menn leser denne boken, da det vil forringe mitt fortrinn.»

- Stein L (leservurdering norli)

Denne boken har du ventet på!

«En bok som hjelper oss kvinner, på en enkel og informativ måte, å bedre forståelsen av hva det er som skjer både i kroppen og i hodet gjennom vår syklus, ispedd både humor og faglitteratur.
Her får du også tips og råd om hva du selv kan gjøre for å få det bedre i denne perioden, og hvordan harmonien i et parforhold kan bevares. 

Boken tar til og med for seg hvordan du lettere får hjelp til utredning av plagene dine, gjennom skjemaer du kan ta med til legen din.

Jeg anbefaler kvinner i alle aldre denne boken, som er skrevet med varme og omsorg, så vel som faglig tyngde og erfaring, av en meget dyktig lege og forfatter.»

Lene M (leservurdering norli)

Bestill DIN PMS guide idag!